NL | EN | DU
Lifestyle 818 Tender
length818 cm
width250 cm
weight1600 kg
height140 cm
Lifestyle 818 Tender title

De Lifestyle 818 Tender is een semi cabin met royaal ligbed in de voorpunt. Hierdoor is deze tender uitermate geschikt om aan boord te overnachten. Door het sierlijke voorsteven en de strakke belijningen heeft de Lifestyle een moderne uitstraling. De boot beschikt over een groot zwemplateau met langs het zonnedek op het achterdek opstappen naar de kuip van de boot. Het uitgekiende onderwaterschip zorgt voor stabiele en koersvaste vaareigenschappen. Er zijn motorvermogens tot 250PK mogelijk en daardoor is deze sloep ook snel varend te verkrijgen.

De Lifestyle 818 wordt standaard voorzien van een luxueus teakhout dek. Het is ook mogelijk om de boot te voorzien van flexiteak. Er worden standaard twee uitneembare ligbedden meegeleverd welke gemakkelijk in de cabin en tussen de comfortabele rondzit voor kunnen worden geplaatst. Het is ook mogelijk om een chemisch toilet in de cabin voor te plaatsen. In de multifunctionele console kan aan de rondzit zijde een koelkast en spoelbak met wasbak worden besteld wat zorgt voor extra comfort aan boord bij langere vaartochten.. De Lifestyle 818 Tender biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Deze inboard tender is voorzien van een Craftsman 27pk 3 cilinder diesel. Er is een vaste tank aanwezig met 40 liter capaciteit. Het dashboard is standaard voorzien van een tankmeter, toerenteller, voltmeter en urenteller.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
818 cm
Breedte:
250 cm
Gewicht:
1600 cm
Diepgang min:
65 cm
Doorvaarhoogte:
140 cm

Standaard uitvoering

Geïsoleerde motorruimte

27PK Craftsman 3-Cilinder

Brandstofmeter

Hydraulisch stuursysteem

Bilgepomp automatisch

Teakhout voordek, kuip, zwemplaueau

Luxe RVS stuurwiel

Zonnedek

Uitneembaar ligbed cabin

Uitneembaar zonnedek rondzit

Sunbrella bekleding

Cabine verlichting

Motorisering

Craftsman Marine

FNM 

Mercruiser

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
53850
Aanvulling
0
Totaal
53850
header