NL | EN | DU
Lifestyle 700 Tender
length720 cm
width260 cm
weight1200 kg
height120 cm
Lifestyle 700 Tender title

De Lifestyle 700 Tender combineert klassieke overnaadse belijningen met een moderne tender sloep. Deze inboard tender beschikt over een royaal zwemplateau met een gemakkelijke toegang tot de boot. De boot is geschikt om comfortabel met 8 personen te varen en behoudt daarbij de stabiele vaareigenschappen. Door de uitgedachte indeling met ruime rondzit, ergonomische zitbanken en mogelijkheden tot een koelkast is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek.
In de vloer ter hoogte van de rondzit is een extra centrale bergruimte welke gemakkelijk te openen is. De Lifestyle 700 Tender biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Deze inboard tender is standaard voorzien van een Craftsman 27pk 3 cilinder diesel. Er is een vaste tank aanwezig met 40 liter capaciteit. Het dashboard is standaard voorzien van een tankmeter, toerenteller, voltmeter en urenteller.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
720 cm
Breedte:
260 cm
Gewicht:
1200 cm
Diepgang min:
55 cm
Doorvaarhoogte:
120 cm

Standaard uitvoering

Geïsoleerde motorruimte

27PK Craftsman 3-cilinder

Brandstofmeter

Hydraulisch stuursysteem

Bilgepomp automatisch

HPL Teakline kuipvloer

RVS stuurwiel

Zonnedek uitneembaar

Sunbrella bekleding

Kabelaring

Motorisering

Craftsman Marine

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
34950
Aanvulling
0
Totaal
34950
header