NL | EN | DU
Lifestyle 660
length645 cm
width225 cm
weight800 kg
height115 cm
Lifestyle 660i title

De Lifestyle 660i heeft klassieke lijnen, een strakke rompvorm afgeleid van een reddingssloep. De boot is geschikt om comfortabel met 8 personen te varen. Het onderwaterschip in combinatie met het aangehangen roer en stabilisatievlakken zorgt voor uitstekende vaareigenschappen. Door de uitgedachte indeling met ruime rondzit, ergonomische zitbanken en mogelijkheden tot een koelkast is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak heeft een toiletvoorbereiding (Cactus systeem).

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. De Lifestyle 660i biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Deze inboard sloep is voorzien van een Craftsman 27pk 3 cilinder diesel. Er is een vaste tank aanwezig met 40 liter capaciteit. Het dashboard is standaard voorzien van een tankmeter, toerenteller, voltmeter en urenteller.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
645 cm
Breedte:
225 cm
Gewicht:
800 cm
Diepgang min:
50 cm
Doorvaarhoogte:
115 cm

Standaard uitvoering

Geïsoleerde motorruimte

27PK Craftsman 3-cilinder

Brandstofmeter

Bilgepomp automatisch

Luxe RVS stuurwiel

Zonnedek uitneembaar

RVS kikkers

Stabilisatievlakken

Rubberen stootrand

Toiletvoorbereiding

Motorisering

Craftsman Marine

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
27450
Aanvulling
0
Totaal
27450
header