NL | EN | DU
Lifestyle 650 Tender
length650 cm
width245 cm
weight800 kg
height120 cm
Lifestyle 650 Tender title

De Lifestyle 650 Tender is een ruime sloep met motor in de bun uit de serie van Lifestyle Marine. De boot heeft een luxe uitstraling en is geschikt om comfortabel met 8 personen te varen. Door de uitgedachte indeling en ergonomische zitbanken is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.
Het royale zwemplateau vergemakkelijkt het in en uit het water komen bij zwemmen, maar ook het instappen bij de ligbox van de jachthaven.


Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. Het unieke onderwaterschip zorgt ook bij grotere gezelschappen voor koersvaste vaareigenschappen. De optimale breedte vergroot hierbij de aanvang stabiliteit van de boot. Bij hogere motorvermogens behoort snel varen tot de mogelijkheden. In combinatie met de elektromotoren van ePropulsion is ook elektrisch varen met deze sloep mogelijk. De Lifestyle 650 Tender biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
650 cm
Breedte:
245 cm
Gewicht:
800 cm
Diepgang min:
40 cm
Doorvaarhoogte:
120 cm

Standaard uitvoering

Luxe RVS stuurwiel

Zonnedek uitneembaar

Sunbrella bekleding

RVS kikkers

Motorisering

Mercury Marine

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
17250
Aanvulling
0
Totaal
17250
header