NL | EN | DU
Lifestyle 606 Tender
length606 cm
width245 cm
weight1100 kg
height115 cm
Lifestyle 606 Tender title

De Lifestyle 606 Tender kenmerkt zich door een perfecte ergonomie. Door de hoge rugleuningen en diepe zitbanken is het mogelijk om op een zeer comfortabele manier de wateren te verkennen. Deze inboard tender beschikt over een royaal zwemplateau met een gemakkelijke toegang tot de boot. Het unieke onderwaterschip met doorlopende kiel zorgt voor koersvaste en stabiele vaareigenschappen.

Strakke belijningen verwerkt in een geperfectioneerd ontwerp zorgen ervoor dat dit model een lust op het water is. Deze inboard tender beschikt over een royaal zwemplateau met een gemakkelijke toegang tot de boot. Het unieke onderwaterschip met doorlopende kiel zorgt voor koersvaste vaareigenschappen. De boot is geschikt om comfortabel met 8 personen te varen en behoudt daarbij de stabiele vaareigenschappen. Door de uitgedachte indeling met ruime rondzit, ergonomische zitbanken en mogelijkheden tot een koelkast is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
606 cm
Breedte:
245 cm
Gewicht:
1100 cm
Diepgang min:
60 cm
Doorvaarhoogte:
115 cm

Standaard uitvoering

Geïsoleerde motorruimte

27PK Craftsman 3-cilinder

Brandstofmeter

Hydraulisch stuursysteem

Bilgepomp automatisch

HPL Teakline

Luxe RVS stuurwiel

Zonnedek uitneembaar

Sunbrella bekleding

Motorisering

Craftsman Marine

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
30750
Aanvulling
0
Totaal
30750
header