NL | EN | DU
Lifestyle 600 Tender
length590 cm
width230 cm
weight1000 kg
height120 cm
Lifestyle 600 Tender title

Strakke belijningen verwerkt in een geperfectioneerd ontwerp zorgen ervoor dat dit model een lust op het water is. Deze inboard tender beschikt over een royaal zwemplateau met een gemakkelijke toegang tot de boot. Het unieke onderwaterschip met doorlopende kiel zorgt voor koersvaste vaareigenschappen. De boot is geschikt om comfortabel met 8 personen te varen en behoudt daarbij de stabiele vaareigenschappen. Door de uitgedachte indeling met ruime rondzit, ergonomische zitbanken en mogelijkheden tot een koelkast is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. De Lifestyle 600 Tender biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Deze inboard tender is voorzien van een Craftsman 27pk 3 cilinder diesel. Er is een vaste tank aanwezig met 40 liter capaciteit. Het dashboard is standaard voorzien van een tankmeter, toerenteller, voltmeter en urenteller.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
590 cm
Breedte:
230 cm
Gewicht:
1000 cm
Diepgang min:
50 cm
Doorvaarhoogte:
120 cm

Standaard uitvoering

Geïsoleerde motorruimte

27PK Craftsman 3-cilinder

Brandstofmeter

Hydraulisch stuursysteem

Bilgepomp automatisch

HPL Teakline

Luxe RVS stuurwiel

Zonnedek uitneembaar

Sunbrella bekleding

Motorisering

Craftsman Marine

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
28550
Aanvulling
0
Totaal
28550
header