NL | EN | DU
Lifestyle 570 Tender
length565 cm
width210 cm
weight650 kg
height105 cm
Lifestyle 570 Tender title

De Lifestyle 570 Tender is de meest compacte inboard tender uit de serie van Lifestyle Marine. Het royale zwemplateau zorgt voor een gemakkelijke toegang tot de boot. De boot heeft een luxe uitstraling en is geschikt om comfortabel met 6 personen te varen. Door de uitgedachte indeling met ruime rondzit en ergonomische zitbanken is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. Het unieke onderwaterschip met kiel zorgt ook bij grotere gezelschappen voor stabiele vaareigenschappen. De optimale breedte vergroot hierbij de aanvang stabiliteit van de boot. De Lifestyle 570 Tender biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Deze inboard tender is voorzien van een vaste tank met 40 liter capaciteit. Het dashboard is standaard voorzien van een tankmeter waarop de inhoud kan worden afgelezen.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes..


Afmetingen

Lengte:
565 cm
Breedte:
210 cm
Gewicht:
650 cm
Diepgang min:
40 cm
Doorvaarhoogte:
105 cm

Standaard uitvoering

Geisoleerde motorruimte

16PK Craftsman 2-cilinder

Brandstofmeter

Bilgepomp automatisch

HPL Teakline

Luxe RVS stuurwiel

Zonnedek uitneembaar

Sunbrella bekleding

Kabelaring

RVS railingen

Motorisering

Craftsman Marine

Opties

Zelf samenstellen.

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
21650
Aanvulling
0
Totaal
21650
header