NL | EN | DU
Lifestyle 530 Comfort
length530 cm
width220 cm
weight400 kg
height135 cm
Lifestyle 530 Comfort title

De Lifestyle 530 Comfort is een ruime outboard sloep uit de serie van Lifestyle Marine. De boot heeft een luxe uitstraling en is geschikt om comfortabel met 6 personen te varen. Door de uitgedachte indeling met doorlopende rondzit en ergonomische zitbanken is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. Het unieke onderwaterschip zorgt ook bij grotere gezelschappen voor koersvaste vaareigenschappen. De optimale breedte vergroot hierbij de aanvang stabiliteit van de boot. Bij hogere motorvermogens behoort snel varen tot de mogelijkheden. In combinatie met de elektromotoren van ePropulsion is ook elektrisch varen met deze sloep mogelijk. De Lifestyle 530 Comfort biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Afmetingen

Lengte:
530 cm
Breedte:
220 cm
Gewicht:
400 cm
Diepgang min:
cm
Doorvaarhoogte:
135 cm

Standaard uitvoering

Motorisering

Optioneel verkrijgbaar;

Mercury Marine

ePropulsion

Opties

RVS Zwemtrap
Tafel + tafelpoot
Cabrioletkap met kuipzeil
RVS vlaggenset

1. Motoren & bijbehorende techniek

    vorige
volgende    

Neem contact op met de dealer.

Wij sturen uw aanvraag door naar een officieel Lifestyle Marine dealer. Kijk voor de dichtstbijzijnde Lifestyle Marine dealer op onze dealerpagina

Vanaf
8095
Aanvulling
0
Totaal
8095
header