NL | EN | DU
Lifestyle 495 Comfort

De Lifestyle 495 Comfort is het instapmodel in de serie van Lifestyle Marine. De boot heeft een luxe uitstraling, en is geschikt om comfortabel met 5 personen te varen. Door de uitgedachte indeling met doorlopende rondzit en ergonomische zitbanken is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak is standaard voorzien van een toilet voorbereiding.

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen, hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. Het unieke onderwaterschip zorgt ook bij grotere gezelschappen voor stabiele vaareigenschappen. Bij hogere motorvermogens behoort snel varen tot de mogelijkheden. In combinatie met de elektromotoren van ePropulsion is ook elektrisch varen met deze sloep mogelijk. De Lifestyle 495 Comfort biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Specifications

Length:
480 cm
Width:
195 cm
Weight:
300 kg
Sea gauge min:
35 cm
Clearance height:
90 cm

Standard version

Stuursysteem
Luxe RVS stuurwiel
Zonnedek
Sunbrella bekleding
RVS Kikkers
Kabelaring
Toiletvoorbereiding

Motorization

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur €25.000
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur €35.000

Options

RVS Zwemtrap
Tafelpoot
Buiskap met bluetooth, USB/AUX aansluiting
RVS vlaggenmast met NL vlag

1. Motors & associated technique

    previous
next    

fffffffffff

ffffffffffffffff

From
17500
Supplement
0
Total
17500
header