NL | EN | DU
Lifestyle 530 Tender
length530 cm
width220 cm
weight400 kg
height135 cm
Lifestyle 530 Tender

De Lifestyle 530 Comfort is een ruime outboard sloep uit de serie van Lifestyle Marine. De boot heeft een luxe uitstraling en is geschikt om comfortabel met 6 personen te varen. Door de uitgedachte indeling met doorlopende rondzit en ergonomische zitbanken is dit de ideale sloep voor een dagje uit. Onder elke zitbank zijn ruime opbergvakken aanwezig. Het voorste opbergvak kan worden voorzien van een chemisch toilet.

Onder de standaard uitrusting behoort ook een uitneembaar zonnedek welke eenvoudig tussen de rondzit is te plaatsen. Hierdoor ontstaat een ruim en comfortabel zonnedek. Het unieke onderwaterschip zorgt ook bij grotere gezelschappen voor koersvaste vaareigenschappen. De optimale breedte vergroot hierbij de aanvang stabiliteit van de boot. Bij hogere motorvermogens behoort snel varen tot de mogelijkheden. In combinatie met de elektromotoren van ePropulsion is ook elektrisch varen met deze sloep mogelijk. De Lifestyle 530 Comfort biedt standaard keuze in verschillende dek- en rompkleuren. Informeer bij de Lifestyle Marine dealer voor alle mogelijkheden.

Alle boten in de lijn van Lifestyle Marine zijn voorzien van CE-keur. Het Nederlandse merk wordt ontworpen en hand gebouwd door een team specialisten met jarenlange ervaring. Lifestyle Marine biedt sloepen en tenders van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

De op maat gemaakte cabrioletkap wordt geleverd in verschillende kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van sterke stoffen en RVS frames wat de levensduur vergroot. Het voorste raam is standaard uitritsbaar en het aanritsbare kuipzeil is voorzien van ventilatie. Optioneel is een zomerkap verkrijgbaar waarbij alle voorramen uitritsbaar zijn. De cabrioletkap is gemakkelijk in te vouwen en op te bergen in de meegeleverde opberghoes.


Spezifikationen

Länge:
530 cm
Breite:
220 cm
Gewicht:
400 kg
Meeresspiegel min:
cm
Spielhöhe:
135 cm

Standard Version

Motorisierung

Optionen

1. Motoren & zugehörige Technik

    bisherige
nächster    

ffffffffffffffffff

fff

Von
0
Ergänzung
0
Gesamt
0
header